Hagaterrein

Hagaterrein

Locatie Den Haag
Aannemer Heijmans Bouw
3D BIMInstallaties & systemenParkeergaragesUtiliteitWonen - hoogbouw
In het gebied rondom het HAGA Ziekenhuis worden ca. 610 woningen en appartementen, ca. 3.000 m2 commerciële ruimte, een grote overdekte stallingsgarage en een daktuin gerealiseerd.

Heijmans Woningbouw BV. zal als hoofdaannemer het project uitvoeren en initiëren. Het project is opgedeeld in 4 deelgebieden.

Uiteraard mogen ook speelvoorzieningen voor kinderen geenszins ontbreken.De nieuwe en uitdagende speeltoestellen zijn prachtig vormgegeven in het geheel en op een veilige wijze gemonteerd en gekaderd.

De Dekowood houtsnipper valondergrond kenmerkt de natuurlijke uitstraling. Vanzelfsprekend is de ondergrond, TÜV-gecertificeerd en voldoet aan de wettelijke veiligheidseisen. Om de woon- en leefomgeving een natuurlijk en groen karakter te geven, zullen ook bomen en planten geplaatst worden. De aanleg is en wordt op professionele wijze uitgevoerd door de firma Koninklijke Ginkel Groep uit Veenendaal.

Gezien de ambities en doelstellingen van met name overheden zullen in de toekomst veelal duurzame en circulaire materialen worden gebruikt.


© Copyright - Schipper Electrotechniek | tech: dodo.nl | design: studioviv.nl | advies & copy: #anjobrombacher