Kopersbegeleiding

Het Schipper Advies- en Keuzecentrum

Hoe vaak koop je nou een huis? Voor de meeste mensen is het de grootste financiële stap in hun leven. Dus wil je je huis ook zo plezierig mogelijk hebben. Je maakt er een ‘thuis’ van. Op elektro- en datagebied is ontzettend veel mogelijk. Het maakt huizen ‘slimmer’, comfortabeler, veiliger en waardevaster. Dat ontdekt u dankzij ons Schipper Advies- en Keuzecentrum. Met een Persoonlijk Elektra- en Dataplan personaliseren huizenkopers hun huis. Begeleid door ervaren mensen die weten waar ze over praten. Ze hebben begrip en geduld. En plezier in hun werk – en dat merkt u.

Bekijk de video hieronder

play

Persoonlijk Elektraplan

Voor koopwoningen ontwerpen architecten meestal een basis standaard elektraplan. U kent dat wel, stopcontact* daar, lichtpunt en -schakelaar hier, TV-aansluiting in díe hoek, witgoed-aansluiting standaard zus en zo …etc. etc.. Bijna iedereen wil het persoonlijker. Ga uzelf maar na:

> wat voor aansluitingen wilt u wáár hebben?
> wat voor soort, vorm en kleur, wandcontactdozen* vindt u mooi?
> welke extra voorzieningen wilt u, zoals oplaadpunt voor E-bike en E-auto**?
> tuinverlichting?
> beveiligingsverlichting?
> etc.

In het Advies- en Keuzecentrum ziet u alle mogelijkheden. Samen met uw persoonlijk adviseur loopt u ‘op tekening’ uw hele toekomstige huis door. (Dat kan natuurlijk ook op afstand, via een beeldscherm.) Alle details worden in de tekening aangebracht. Alle afspraken worden bevestigd. Koperservaring: dit voorkomt later gedoe en extra kosten.

* Oja, stopcontacten heten officieel wandcontactdozen.
** Stopcontacten voor E-auto’s heten oplaadpunten.  Ook al rijdt u zelf (nog) niet elektrisch, ze werken steevast waardeverhogend.
Zoals u weet… ‘alles wordt elektrisch!

Persoonlijk Dataplan

Het ‘slimme’ huis

Hoe ‘slim’ wordt uw nieuwe of bestaande huis? Het is sowieso slim alvast rekening houden met de toekomst. Niet alles hoeft meteen. Vrijwel elke huizenkoper kiest wel direct al een vorm van woonhuisautomatisering (domotica). Zoals aansturen van apparaten, brandmelding en inbraakbeveiliging. Denk maar aan automatische variabele lichtinschakeling (inbraakpreventie!) en meer.

Veel aansturing regelt u draadloos, via devices zoals iPad of mobiele telefoon. Toch is vaak aparte data-infrastructuur nodig, zeg maar ‘de draden en leidingen’. Wel zo slim dat meteen, toekomstgericht, bij de nieuwbouw of renovatie te regelen. Praktijkervaring: het voorkomt toekomstig gedoe en onnodige kosten.

Trend: Werken vanuit huis

Het woonhuis is toenemend ook de professionele werklocatie. Tenminste enkele dagen per week. Dat vergt betrouwbare technische voorzieningen op de werkplek. Wel zo handig daar direct rekening mee te houden. Het Persoonlijk Elektra- en Dataplan maakt maatwerk én beter werken –en studeren!- mogelijk. Oók in de toekomst.

Kijken bij ons?
Of samen kijken via een scherm?

U bent welkom in ons Advies- en Keuzecentrum. Sommige cliënten kiezen voor overleg via het beeldscherm. Dat doen we met plezier. Via een TeamViewer-verbinding gaat het perfect. We regelen dat en nemen de tijd voor u.

© Copyright - Schipper Electrotechniek | tech: dodo.nl | design: studioviv.nl | advies & copy: #anjobrombacher