Omloop van Menheerse

Omloop van Menheerse

Nieuws | 22 februari 2023

Schipper Elektrotechniek verlengt haar overeenkomst als naamgever van de jaarlijks door MSV&AV Flakkee georganiseerde Omloop van Menheerse voor 3 edities.

Directeur Mark Pieterse: “ In 2019 hebben wij onze naam verbonden aan dit jaarlijkse evenement op Koningsdag. Ondanks het feit dat er t.g.v. corona niet op de gebruikelijke wijze kon worden deelgenomen aan de Omloop, heeft de editie van 2022 ons zoveel vertrouwen gegeven in de organisatie dat wij besloten hebben naast verlenging van dit hoofd-sponsorschap de samenwerking met MSV&AV Flakkee uit te breiden en hierbij onze focus te verleggen naar de jeugd, onze toekomstige werknemers zullen we maar zeggen. Wij stellen het zéér op prijs dat MSV&AV Flakkee met ons bedrijf wilde verlengen, er is véél belangstelling voor dit mooie evenement vanuit het bedrijfsleven. Wij vinden het belangrijk om verenigingen te ondersteunen in haar streven sporten betaalbaar te houden voor haar leden”.

Bert Zwanenburg, voorzitter van MSV&AV Flakkee, vult aan: “Het is mede te danken aan Schipper Elektrotechniek dat de Omloop een evenement is wat centraal staat op de ochtend van Koningsdag en welke jaarlijks méér deelnemers trekt, ook van nieuw aangetreden en dus minder geoefende lopers. Zoveel jaren steun, chapeau daarvoor. Voor Schipper Elektrotechniek inderdaad een prachtige manier om zichzelf te positioneren op de ochtend van Koningsdag rondom het Diekhuusplein, zodat ook dit evenement steeds meer uitstraling gaat krijgen”.


© Copyright - Schipper Electrotechniek | tech: dodo.nl | design: studioviv.nl | advies & copy: #anjobrombacher