Wij realiseren uw persoonlijke woonwensen

Nu is het perfecte moment om uw elektra installatie aan te passen naar uw persoonlijke woonwensen. Maar zelf inschatten wat u nodig heeft kan lastig zijn. Daarom helpen we u alvast op weg met inspiratie en concreet advies. Eerst via de inspiratietool én later via ons adviescentrum. Wij hopen snel van u te horen!

Maak een afspraak met een van onze experts om de elektra af te stemmen op uw persoonlijke woonwensen.

Graag geven we u telefonisch een advies op maat waarbij u via een videoverbinding mee kunt kijken. Zo bespaart u reistijd. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is de TeamViewer applicatie downloaden en opstarten (een installatie is niet nodig). U bent natuurlijk ook welkom in ons adviescentrum in Nieuwe Tonge (Langeweg 14).

play

De 6 meest gekozen aanpassingen in nieuwbouwwoningen

1
(Ver)plaatsen van de lichtpunten en wandcontacten afgestemd op uw inrichting.
2
Aansluitingen voor uw televisie of geluidsinstallatie voorbereiden.
3
Voorbereidingen treffen voor een dekkend WiFi signaal in heel uw woning.
4
Elektrische aansluitingen voor uw keukenapparatuur (ver)plaatsen.
5
Elektrische aansluiting voor wasmachine of wasdroger (ver)plaatsen.
6
Aansluiting(en) voor elektrische zonwering.

Veelgestelde vragen

Het adviesgesprek is niet verplicht. Maar wij raden het gesprek wel aan omdat woonwensen vaak afwijken van het standaardontwerp. Neem zeker contact op voor een (gratis) check als u een andere badkamer of keuken uitkiest. In deze gevallen is een aanpassing van de standaardinstallatie vrijwel altijd gewenst.

Als voorbereiding op het gesprek kunt u alvast nadenken over hoe u de verschillende ruimtes in de woning gaat gebruiken en inrichten. Waar komt bijvoorbeeld de eettafel te staan? Op welke plek zet u de televisie neer? Waar in huis maakt u veel gebruik van internet? Hoe gaat u de zolder gebruiken? En heeft u speciale wensen voor de verlichting in huis? U kunt eventueel ook de afmetingen van de belangrijkste meubels alvast opnemen. Bent u al in het bezit van een technische keukentekening, neem deze dan mee.

De exacte prijs kunnen we pas berekenen als uw woonwensen bekend zijn bij ons, maar een gemiddeld project kost ongeveer €2.900,- (inclusief BTW). Daarbij zit zowel de installatie als het gebruikte materiaal inbegrepen.

Ja, dat kan. Het elektra meerwerk kost u hooguit een paar euro extra per maand.

Ja, dat is mogelijk. Wij hebben een adviescentrum ingericht waar we aan de hand van uw bouwtekening met voorbeelden uitleggen wat de mogelijkheden zijn. Ook kunt u hier alvast verschillende opties voor onder andere schakelmateriaal en wandcontactdozen bekijken.

Schipper Electrotechniek is gevestigd in Nieuwe Tonge (Zuid-Holland) aan de Langeweg nr 14.

Ook op afstand kunnen wij u van goed advies voorzien over de elektrische installatie in uw nieuwe woning. Via een videoverbinding gaan we met u in gesprek. Hiervoor hoeft u alleen de TeamViewer applicatie te downloaden en op te starten. Een installatie is niet nodig.

TeamViewer is een soort Skype, waarmee we via een videoverbinding contact met elkaar kunnen leggen. Met TeamViewer kunt u op afstand met onze adviseur meekijken naar de tekening van uw woning. Tijdens dit gesprek wordt advies gegeven over een installatie die past bij uw woonwensen.

Na de afspraakbevestiging sturen wij u een link voor de TeamViewer applicatie. Wanneer u klikt op de download start de applicatie direct. U ziet vervolgens een inlogscherm waar u een meeting-ID en naam moet invullen. Zowel het ID als de naam zullen we met u delen voor aanvang van het gesprek.

U kunt de applicatie TeamViewer hier downloaden. Er is overigens ook een webapplicatie waar geen download voor nodig is. Deze webapplicatie vindt u hier.

Gratis advies via videoverbinding of in ons adviescentrum

Plan een afspraak met een van onze experts. Deze adviseren u graag op afstand via een telefonische afspraak en video-ondersteuning of in ons adviescentrum in Nieuwe Tonge. Tijdens het adviesgesprek lopen we aan de hand van de bouwtekening door uw nieuwe woning. We horen graag hoe u de ruimtes wilt gebruiken en inrichten. Zo kunnen we samen inschatten of u vooruit kunt met de standaardinstallatie, of dat aanpassingen in uw geval gewenst zijn.

Bel ons om een afspraak te maken

0187-651777

Of laat hieronder uw gegevens achter, wij bellen u doorgaans binnen 2 werkdagen terug.

    Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.

    ABB logo
    © Copyright - Schipper Electrotechniek | design: studioviv.nl | tech: dodo.nl | advies & copy: #anjobrombacher